OSMANİYE / HASANBEYLİ - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Şbt

Çevre dostu okul olarak bahçemizin 5 dekarlık alanına, öğrencilerimize ağaç sevgisini aşılamak için ve okulumuzun kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için, ceviz ağaçları diktik. Kaymakamımız Can Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Sarıtekin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Altuğ Aslan, Okul Müdürümüz Bekir Dal, İlçemizin tüm okul müdürleri ve Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile ağaçlarımızı bahçemize diktik. Katılan, emek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

2. Dönem İlçe Zümre Toplantısı okulumuzda Yapıldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Bekir Altuğ Aslan toplantılar sırasında okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerle istişarelerde bulundu.

Şbt

Okulumuz Teknofest Sorumlusu Nazire Şekeroğlu ve Sibel Turhan, okulumuz öğretmenlerine Teknofest ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ara

Haftanın Sözü, “Büyüklerine saygı, küçüklerine şefkat göstermeyenler bizden değildir.” Sözü kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlenmiştir. Aşağıdaki linkten öğrencilerimizin hazırladığı videoyu izleyebilirsiniz.

Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle ilçemizde ağaca dikme töreni düzenlenmiştir.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü nedeniyle okulumuzda tören düzenlendi.

Ekm

Kızılay Haftası olması sebebiyle, Matematik Öğretmenimiz Bahadır Can  Kayalı, örencilerimize günün anlam ve önemini belirten bir tören düzenledi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yil kutlamaları okulumuz Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda tüm ilçe okullarının ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. Kutlamaya İlçe Kaymakamımız Can Kurt Bey, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarıtekin ve şube müdürlerimiz, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahittin Denizoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bekir Harput,  Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Ali Şahin katılmışlardır. Tören, Grup Anavarza' nin konseri ile devam etmiş ve tüm halkımız Cumhuriyet'in 100. Yılını coşkuyla kutlamıştır. Törende emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve personele teşekkür ediyoruz. Nice 100 yıllara, Yaşasın Cumhuriyet!

Ekm

Okulumuzda yapılan 'Okuyorum' etkinliği hergün bir ders saati şeklinde devam etmektedir. 4 Ekim Çarşamba günü yapılan okuma saatine,  İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Sarıtekin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Altuğ Aslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü  İbrahim Kızıl, Hasanbeyli İlkokulu Müdürü Ahmet Uğan, Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Alagöz katıldı. Sayın müdürlerimize bizlere eşlik ettikleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda okumanın önemine vurgu yapmak ve okumayı bir alışkanlık haline getirmek amacıyla her gün bir ders saatinde "okuyorum" etkinliği düzenlenmektedir.Bu etkinliğe okulda bulunan bütün personel katılmaktadır.28 Eylül Perşembe günü yapılan "okuyorum" etkinliğine İlçe Kaymakamımız Can Kurt Beyefendi de katılıp okuma etkinliğimize destek verdiler.

Ekm

Veli ziyaretleri kapsamında öğrencimiz Emrah Gök'ün Çulhalı köyündeki evine ziyarette bulunuldu. Veli ziyaretine okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.