OSMANİYE / HASANBEYLİ - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Merkez Mahallesi Hasanbeyli / OSMANİYE
Vizyon
BİLİMİN VE TEKNOLOJİNİN IŞIĞINDA; SÜREKLİ KENDİNİ GELİŞTİREN,SORU SORABİLEN,AKLI VE VİCDANI HÜR NESİLLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
DÜŞÜNCELERİ ÖNEMSEYEK,EMPATİ KURARAK VE YAPMA DEDİKLERİMİZİ YAPMAYIP;YAP DEDİKLERİMİZİ YAPARAK GELECEĞİMİZ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ EN ÜST DÜZEYDE EĞİTİM VEREREK BİR ÜST EĞİTİM KURUMUNA VE HAYATA HAZIRLAMAKTIR.
Başarılar
HASANBEYLİ TARİHİNDE İLK DEFA FEN LİSESİNE ÖĞRENCİYİ 2009/2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ KAZANDIRMIŞTIR.2009/2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BİLGİ YARIŞMASINDA İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜMÜZ BULUNMAKTADIR.2011/2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1 FEN LİSESİ,1 ÖĞRETMEN LİSESİ,1 SAĞLIK MESLEK LİSESİ 3 ANADOLU LİSESİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ VARDIR.OKULUMUZDA DERSLİK SİSTEMİ UYGULANMAKTA OLUP BAŞARI GÜNDEN GÜNE ARTMAKTADIR.
KALORİFER
Ulaşım
osmaniye il merkezinden Halk bankasının karşısından 100 metre uzağından her saat dolmuş bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçe Merkezi konumundadır.ilçe merkezine bağlı; 6 köy ve 4 mahalleden oluşmaktadır. Hasanbeyli ilçesinde 1 Genel Lise ile 1 ilkokulu 1 ortaokulu 2 tanede köy okulu mevcuttur. Denizden 800 metre yükseklikte olan ilçe yazları Osmaniye´nin yaylalarından biri durumundadır. Ayrıca yazları 5000 kadar nüfusa ulaşan Almanpınarı adlı bir yaylası da olan Hasanbeyli, bölgenin en güzel kiraz ve domateslerinin de yetiştiği bölge olarak tanınmaktadır.
İL MERKEZİNE UAZAKLIĞI 35 KM,İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 2 KM